inspiration place

INSPIRATION PLACE: adaptacja stodoły

czwartek, czerwca 18, 2015


Budynek starej stodoły to coraz częściej wykorzystywana przestrzeń do aranżacji powierzchni mieszkalnej. Małżeństwo holenderskich projektantów Ina i Matt również zdecydowało się na taki krok, przenieśli się na północ kraju do Fryzji i tam znalezioną 450 metrową nieruchomość (stodołę) przekształcili w prawdziwie klimatyczny dom. Przy takim metrażu zdecydowanie nie musieli oszczędzać na powierzchni dzięki temu bez problemu  w tym samych budynku wydzieli sporą przestrzeń biurową  i tak swoją firmę Ina & Matt przenieśli do domowego zacisza. Po obejrzeniu zdjęć tego projektu myślę, że spędzają szczęśliwie swój czas w wiejskim zdecydowanie nie małym domku :)

źródło: bo bedre, zdjęcia: Morten Holtum

You Might Also Like

11 komentarze